We zijn weer begonnen

Kom skik hewwe heeft de aftrap al weer achter de rug.

Beste kermisfans,
We zijn kort geleden weer voor het eerst bij elkaar geweest, laat voor ons doen maar zoals het er uit ziet hebben we versterking gekregen dus mag dat geen probleem opleveren. Milou liet vorig jaar doorschemeren dat ze het misschien wel leuk zou vinden om ons te helpen met het organiseren van het gezelligste feest (of in ieder geval één van de gezelligste) van Midwoud en Oostwoud.

Dit is natuurlijk geweldig, een frisse blik op ons programma, nieuwe ideeen en het brengt de gemiddelde leeftijd van onze club weer aanzienlijk naar beneden. Het eerste overleg was Milou erbij en nu maar hopen dat ze ons gezellig genoeg vind.

En dan hebben we ook nog een soort achtergrondkoor. Aart en Peter gaan ons op de achtergrond helpen. Heel belangrijk want er zijn altijd momenten dat we er achter komen dat er ergens een gaatje valt. De echte kermisliefhebber zal het al in zijn agenda hebben staan, de kermis is dit jaar van vrijdag 21 t/m maandag 24 juni maar let op, er gaan geruchten dat de donderdagavond ook ingevuld gaat worden, hierover later meer.

We werken er aan om het complete programma op korte termijn klaar te hebben en op onze website www.kermismidwoud.nl en onze facebookpagina “KomSkikHewwe” te plaatsen.
Dus………….. niet zenuwachtig worden, er wordt achter de schermen hard gewerkt!!!

Dit bericht is gepost in 2019. Bookmark de link.