Nou mensen, hier zijn we dan.

We schrijven 17 mei 2018, de dag dat “Kom skik hewwe” de lucht in gaat met een eigen website!

Afgelopen week heeft Dorus ons een clinic gegeven hoe we de site kunnen voorzien van informatie en zie……. voor iemand die uit de tijd komt dat water nog schoon en sex vies was, lukt het al aardig.  Natuurlijk zijn we apetrots, Dorus heeft er veel tijd ingestoken maar daar staat tegenover dat hij een knap stukje werk heeft geleverd.

Met deze site willen we alles makkelijker maken. Niet alleen voor ons maar ook voor jullie. Het gehele programma is te zien en er kan direct ingeschreven worden.  Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker. (bekende spreuk, waar ken ik deze ook alweer van?)

Maar nu weer even over de kermis, want daar gaat het tenslotte toch om. Peter, Michel, Ben, Michel en meneer Holycrane, ik ben zijn naam even kwijt, sorry, hebben weer beloofd neer te strijken op ons plein dus de attracties zijn in ieder geval gegarandeerd. Even ter info, de bus van het bevolkingsonderzoek zal er ook staan dus denk niet dat het ook een attractie is. Als je daar uitkomt geef je volgens mij een week lang licht.

Een paar jaar geleden heeft de bus er ook gestaan en toen is het omgekeerde gebeurt. Peter zat ’s ochtends in zijn gevechtspak rustig aan een koppie toen er een oudere dame zijn wagen binnenstapte met de vraag of ze hier goed zat voor het onderzoek. Peter hikte nog verschrikte en heeft de dame netjes uitgelegd dat ze een kop koffie kon krijgen maar dat dames onderzoeken niet in zijn cv zat.

Verder hebben we afgelopen weken hard gewerkt om het programma weer rond te krijgen. Nieuw in het geheel is de boeren bruiloft. Deze zal zaterdagavond in de Post plaatsvinden van 19.30 uur tot 23.00 uur. De kosten voor de hele avond zullen € 25,- bedragen en voor dat bedrag zal je de hele avond geen dorst meer hebben. Zoals het een echte bruiloft betaamt beginnen we om 19.30 met koffie met wat lekkers, het motto is “bier, wijn en fris, is al wat er is” en er word afgesloten met koffie met een broodje. We willen de avond door laten gaan bij deelname van 50 personen of meer. Dus vul de poll op deze site in dan hebben wij een beetje een idee of het levensvatbaar is. (oh ja, die spreuk is van de blauwe envelop)

Ook hebben we met de zeskamp een verrassing. Vonnie en Hisse hebben aangeboden om de stormbaan te sponsoren op voorwaarde dat het wel iets speciaals moest zijn. Momenteel zijn we in onderhandeling en ziet het er naar uit dat dat goed komt. Even voor de goede orde, mocht je maandag gieren van de spierpijn, don’t blame us, blame the Spar.

Tot zover even deze update, we komen snel weer in de lucht!