Geef je snel op!

Dames en heren, het kermiscomité is ondertussen begonnen met aftellen. Zoals vele al hebben gehoord introduceren wij dit jaar iets nieuws, namelijk een boerenbruiloft! Deze zal plaatsvinden op zaterdag van 19:30 tot 23:00 in Café de Post.

Maar wat houdt z’n boerenbruiloft nou eigenlijk in. Ten eerste is het toegankelijk voor iedereen en geef je daarom zo snel mogelijk op via deze link. Dit is noodzakelijk, want wij willen graag dat het doorgaat en hebben daar een minimaal aantal aanmeldingen voor nodig.

Ten tweede hebben wij uiteraard een bruidspaar nodig en dat komt goed uit, want die hebben we. René Raadsheer en Monique Stelt treden in het huwelijksbootje. De avond zelf is één groot feest, zoals je van een “normale” bruiloft kan verwachten. Een hoop gekkigheid en gezelligheid. En juist voor die gekkigheid kan je jezelf nog opgeven om een stukje te doen tijdens deze gezellige avond en daarbij is niets te gek. Opgeven hiervoor kan op de avond zelf bij onze dol enthousiaste ceremoniemeester Ed Bobeldijk!