Beste dorpsgenoten…

Op het moment van schrijven komt net een appje binnen dat Milou, ons allerjongste commissielid, geslaagd is voor haar opleiding. Milou, namens ons allemaal, van harte gefeliciteerd!

En dan nu over naar het serieuze werk. Met nog een week te gaan kunnen we u melden dat alles er klaar voor is. Van de donderdagavond tot de maandagmiddag is alles in kannen en kruiken. Het heeft weer heel wat vergader-uurtjes gekost 🙂 maar dan heb je ook wel wat. Ook de happyhourdoneeractie (mooi woord voor de vaartocht) is een geweldig initiatief om de jeugd een mooie kermis te laten beleven. De actie loopt nog steeds en het gaat goed.

Het eerste Happy Hour is een feit, vrijdagmiddag om 15.00 uur kunnen alle kinderen een uur lang gratis kermisplezier hebben. Maar we gaan door!! Het zou mooi zijn als dit zaterdag nog een keer zal lukken. Alle opbrengsten komen ten goede van dit initiatief dus mensen……… elke euro is welkom.

Doneren

 

Bij meer opbrengsten gaan we kijken of we voor de oudere jeugd ook misschien iets kunnen doen. Lukt het dit jaar niet, dan vast volgend jaar. We hopen op mooi weer en een grote opkomst, tot volgende week!